Ма то е полезно бре ! След време почваш да спориш с официалния сервиз и да им викаш, че не е баш къ те я мислът тааа работа. И кво лошо има, да си знаеш парт номерата на 80% от чарковете ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
лек коментар на 145
Collapse
X
-
Препоръчвам ти Туин спарк възможно по-мощен двигател. Себестойността на километър по мои сметки е 28 ст. от които 60 % за бензин и 40 за амортизация и консумативи. Поддръжката в сравнение с други марки е "средна хубост". Моята преценка е , че колата е добра повече за извънградско. Роудстар. На градско моята е тежка и не се изнася много бързо, а като развия скорост и вече трябва да спирам.
Успешен избор !146 1.6 TS 01.97
Comment
-
мдам мдам но има и друг момент
че малко са ората дет карат Алфа
и им дреме за разхода ... нали стига да не е 150 на 100
като искам полет си плащам за него
мен си ме кефи ... а и колата явно си я кефи да гълта повече
то и мен си ме кефи да гълтам повече де ... само че не и бензин
мое човека да се насочи към TD или JTD
само че там минаваш на по-висока цена
ся разхода на нафта си е малък нема кфо да си кривим душите
вървежа на нафта е голем ... мда ама звука не е същия ...
а мен тфа най-мноо ме кефи и затфа искам бенцинка ...
Алфа/Голф/Астра/Суифт/Примера и прочеее ... се си е една купчина
жилезо и оно се не изменя .. освен ако не му помогнеш де
глей там да ти е евтина поддръжката и да е запазена....Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аве незнам кво го дъвчете тоя разходНа няколко души от форума доказах че когато едно QV/TI е наред то харчи по-малко от конкурентите си в класа
@rtfm
Колега аре некой хора дет са си купили кола след сблъсък с товарния влак да не давате мнение в такива теми
@Weaver
Та колега за ВСЯКА ЕДНА МАРКА най-важното е колко читава кола ще купиш всичко друго е въпрос на предпочитание, това за сервизите и разходите е е дно и също при всички0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Така тъй като и аз съм с QV да кажа.
Ако не си маняк ставаш, а ако си маняк става още по лошо, колата като оригинал е много добра и общо взето нищо до сега не съм правил освен голям ремонт заради майстор и всякакви глупости щото така ми се е приискало. Няма да ти излиза хич евтино, но не е това целта на тая кола буташ пара и кеф голям, но то кефа винаги си има цена. Седни направи кръгче, ако не се зарибиш по добре не я взимай после само ще псуваш. Ей го на колата си ми беше супер ама аз пак я разглобих за да пила. Та така и да ти кажа чесно то с питане и проучване нестава. Отиваш на горубляне и пробваш.
Comment
-
мерси много на всички за информацията
сега пред мен обаче се показа нов проблем
фиат нещо принципно не ме кефи (алфа ми звучи някакси по добре), ама почвам наистина да се влюбвам в Coupe- мнооого агресивен, страшен интериор и екстериор..
няма ли някой да каже какви проблеми имат, да се разубедя малко
Comment
-
-
За това последното, трябва нещо развалено да си ял, та да има нужда от памперсВарненското какво е като мотор ? Иначе какво да те разубеждаваме ? Факт е, че всяка кола на старо си има косури. Те и тея в магазина често имат косури, та за какво си говорим на старо. Фащаш което ти ареса и си ти, поне като ше правиш, ше знаеш, че правиш това което ти аресва. Действа успокояващо.... надявам се
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoБе и таааа е..... ФИАТ мотор 160 коня 2.0 нема според мен. Виж турбо версиите вече са по-впечатляващи от едно КуВе.Другата е по куца
Ма тая първата не се среща хич често да ти кажа в бг има само едно такова и един мотор от такова
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
купето е уникална с визията си кола, просто е от 93та година, и до фейслифта вътре е малко демоде
както са и ГТВ от същите години
а след фейслифта са скъпи, НО ако цената не те плаши - мятай се
и то смело
дето е казал Насо, и да го правиш, ше знаеш че правиш нешо което те кефи'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment